• Meny
  • Meny
Hvordan bli mer mann

14 punkter som gjør deg mer mann

De fleste menn går nok gjennom en periode der nettene blir lange mens tankene kverner i hodet. Man stiller seg spørsmål som “Hva vil kvinner egentlig ha?”, “Hvordan får jeg suksess med kvinner”, og “Hva er en ekte mann?”.

Ofte kan vi høre kvinner erklære i venninnegjengen; “Jeg ønsker meg en ekte mann”. Intet galt med det, men hva kjennetegner så en ekte mann?

La meg bare presisere aller først at dette langt ifra er noen fasit med bakgrunn i forskning. Snarere noen personlige meninger og synspunkter som jeg har plukket opp i årenes løp.

La oss ta det hele som en punktliste. Her får du 14 punkter som gjør deg mer mann:

1. Fysisk styrke.

Store armer, brede skuldre, grov rygg og saftige lårmuskler gir visuelt et inntrykk av en kriger som du trygt kan ta med deg på livets kamp. Du trenger ikke ha kroppen til en kroppsbygger, men du kommer langt med jevnlige turer på treningsstudioet, samt et fornuftig kostholdsregime.

2. Selvtillit.

En ekte mann er trygg på seg selv og gir blanke faen i om hans meninger ikke tilfredsstiller alle.

3. Ta ansvar.

Ekte menn løper ikke fra ansvaret, men står sterke i stormen for å lede flokken gjennom farene. Som kjæreste vil dette eksempelvis si at du tar intiativet til å planlegge turer, måltider, plikter i hverdagen og/eller husholdningens budsjett.

4. Os selvtillit i senga.

Jeg mener ikke at du trenger å være en sexgud, men lær basisreglene og øv godt på å perfeksjonere dem. Føler du deg usikker på hva du skal gjøre i senga finnes det bøker som lærer deg noen gode teknikker. Det er sjelden penisstørrelsen det er noe galt med, men ønsker du å forstørre penis finnes det hjelpemidler for dette også.

5. Ha kontroll over følelsene dine.

Det er ikke slik at ekte menn bare føler sinne og utelukker alle de andre følelsesaspektene. Vær ærlig mot deg selv, og la aldri følelsene gå så over styr at du ender opp med å gjøre noe dumt.

6. Intellekt.

Du trenger ikke være Einstein, men det er noe vanvittig tiltrekkende med en mann som kan evalurere situasjonen og omgivelsene for så å komme med en gjennomtenkt løsning. Jeg snakker da ikke om å løse rubiks kube på få sekunder, men evnen til å kunne en god del om mye. Vær belest, lær deg språk og vit hvordan du fikser opp i ting.

7. Oppretthold god personlig hygiene.

Ja, litt fersk svettelukt med perler i panna kan være umåtelig tiltrekkende, men lite er verre en gammel svette. Ta vare på deg selv med fornuftig bruk av hudpleieprodukter, og bruk gjerne en god parfyme som passer deg.

8. Ta vare på familien din.

Gjennom lederskap og trygghet fører en ekte mann familien gjennom utfordringer. Selv i tøffe situasjoner er mannen svært delaktig i å berolige familien slik at de samlet sett kommer gjennom krisene. Familien kommer foran jobb, og ofte til og med deg selv. Husk å bruke nok tid sammen med dem.

9. Vær trofast.

En ekte mann lar seg ikke temme av fristelser, men er trofast mot sine kjære. Dette er med på å gi medmennesker følelsen av at du er ansvarsfull, en særdeles mannlig egenskap.

10. Bli skitten!

Skal bilen fikses og hagen graves? Ta ansvar. Hent den spaden og gjør jobben uten å surmule. Ta del i friluftsaktiviteter, gjerne aktiviteter som innehar elementer av jakt. Aktiviteter som inneholder tunge løft er dessuten med på å høyne testosteronnivået. Vinn, vinn.

11. Ta deg tid til å henge med gutta.

Selv om du er i et forhold og ønsker å skape en god relasjon med partneren din er det viktig at du opprettholder kontakten med gode venner. Hun vil ha behov for å tilbringe tid med sine venninner, og du bør gjøre det samme med dine. Avstand bygger tillit.

12. Vit hvordan du skal vise kvinner respekt.

Vis kvinner respekt uten å la deg selv bli herset med eller manipulert. Åpne gjerne dører, gi komplimenter og vær beskyttende, men ikke dra det for langt. Det kan grense til det sykelige og usikre. Vær ekte. Ikke vær mer opptatt av ditt eget utseende enn hun er.

Det aller viktigste er dog at du behandler henne som en likestilt, for det er hun.

13. Ta en sjanse.

Livet handler om å skaffe seg erfaringer gjennom å prøve og feile. De beste lærdommene kommer ofte av å gjøre feil. Lev litt, vi skal alle dø en dag uansett. Pass dog på å ikke la det hele grense til dumhet. Det handler om å kalkulere risiko, ikke overkjøre det fullstendig langt over grensen til dumdristighet.

14. Ha mål i livet.

Vær ambisiøs og jobb for å nå målene dine. Ta standpunkt for hva du ønsker å jobbe med, og følg drømmene dine. Bli derimot ikke for grådig, og husk å respektere dine medmennesker underveis.

Damebesøk i helga? Prøv disse rettene med kjøttdeig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *