• Meny
  • Meny

På tur til Nice i Frankrike? Disse tre hotellene bør du sjekke ut

Nice ligger der langs franskekysten som en perle ved Middelhavet, og er Frankrikes nest største turistdestinasjon, etter Paris. Det ultimate klimaet, milesvis med strender og gater med palmer gjør byen til et fantastisk reisemål, enten det er for en langweekend, eller familietur.

Så hvor skal du bo for å suge til deg det byen har å by på av provencalske impulser og Middelhavskultur, mens du sover behagelig og godt om nettene? Vi har listet opp tre alternativer du virkelig burde kikke nærmere på.

Hotel West End

Bygget i 1842 og lokalisert langs kjente Promenade des Angleis finner vi dette karismatiske hotellet, rett ved stranden og samtidig midt i sentrum. Hotellet var det første hotellet som fulgte stilen vi kjenner som Belle Époque, eller “Den skjønne stilen” på godt norsk. Kun ti minutter fra flyplassen Nice Côte d’Azur og i umiddelbar nærhet til både casino, shoppingmuligheter og den sjarmfulle gamlebyen.

Hotellet har ellers frokostservering, restaurant, gratis WiFi, klesvask, 24 timers roomservice og muligheter for barnepass.

AC Hotel Nice

Et annet godt alternativ er AC Hotel Nice som byr på en blanding av gammel, boutique sjarm og moderne løsninger med førsteklasses standard. Holder til i en rolig gate, ikke langt unna Promenade des Angleis i hjertet av sentrum. Nyt oppholdet i det oppvarmede svømmebassenget, i en av hotellets solstoler eller på terassen med panorama utsikt.

Spennende er også deres Zen hage, som i praksis vil si en japansk hage der man plasserer steiner og former sandmønstre etter gamle, buddhistiske retningslinjer. Andre fasiliteter er blant annet klimaanledd, WiFi og internasjonal frokost.

Hotel Boreal

Et noe billigere alternativ, men fortsatt med sentral beliggenhet i sentrum av Nice med svært kort avstand til de viktigste, kommersielle strøkene, samt T-banestasjonen “Jean Medicin”. Byr ellers på 66 stilfulle rom med klimaanlegg og frokostbuffet. 10 minutter til strand. Ikke de største rommene, men tilstrekkelig nok. Rolige omgivelser, hyggelig personale og godt med garderobeplass.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *