• Meny
  • Meny

Dette er hotellene du burde velge dersom du tenker deg til Riga – Latvias hovedstad

Riga har alltid vært en av de store gutta i Baltikumsområdet – en storby med metropolitiske vibes og helt særegen atmosfære. Legg turen innom gamlebyen, de store parkene og sjekk ut de historiske bygårdene bygget i jugendstil.

Ikke få har dessuten valgt å kalle Riga for Øst-Europas Paris, nettopp på grunn av byggestilen og den sofistikerte sjarmen og elegansen. Prisnivået er selvfølgelig et annet pluss ved å legge turen til Riga. Her strekker kronene svært langt, eller latviske lats som de her bruker.

Hvor skal du så sove? Sjekk ut tipsene nedenfor der alle kan by på flott romstandard, fin beliggenhet, mye for pengene og positive tilbakemeldinger gitt av andre nordmenn som tidligere har besøkt hotellene.

Rija Domus Hotel

Holder til i gamlebyen, like i nærheten av den kjente Dome-plassen. Rija Domus Hotel åpnet sine dører i 2005, og er ikke det største hotellet med sine 41 rom, men gjør mer enn opp for det med sin sjarm og designdetaljer inspirert fra klassisismen på 1700-tallet.

Gåavstand til alt, svært hyggelig betjening og flotte, rene rom med eget bad og stor størrelse. Helt grei frokostbuffet inkludert i prisen.

Se flere bilder av rommene og priser

Opera Hotel & Spa

Firestjerners hotell plassert like ovenfor Opera Park, og svært nær gamlebyen og nasjonaloperaen i Latvia. Bygget i 1886 av den kjente, latviske arkitekten J. Baumanis med en særegen stil i Art Deco. Spa på hotellet, i tillegg til restaurant, bar og en kiosk med suvernirer og gaver.

Opera Hotel & Spa er utstyrt med 112 gjesterom med god standard, eget bad og behagelige senger og mykt sengetøy. Frokosten kan anbefales, med både varme og kalde alternativer. Ikke glem å få med deg sundagsbrunsjen.

Se flere bilder av rommene og priser

Radisson Blu Elizabete Hotel

Et av de suksessfulle tilskuddene i Radisson-kjeden med høy kvalitet og dyktige ansatte. Radisson Blu Elizabete Hotel er plassert i hjertet av Riga med 228 rom og suiter som passer utmerket både for ferierende og forretningsreisende. Gratis høyhastighets WiFi, restaurant, treningssenter med moderne utstyr, sauna og møterom dersom du trenger dette.

Rene og delikate rom med moderne løsninger og flott standard. Deilige senger som bringer deg rett inn i ekstase. Alt i alt et nydelig hotell som kan anbefales på det sterkeste!

Se flere bilder av rommene og priser

Les også: Anbefalte hoteller i Brussel

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *