• Meny
  • Meny

Hotelltips for Edinburgh – disse hotellene vil være et godt valg

Det er ikke mangel på superlativer når man skal beskrive Edinburgh, Skottlands hovedstad. Byen med mulighetene, kun noen timer unna, og med et vell av butikker i ypperste klasse, restauranter og begivenhetsrike attraksjoner.

Edinburgh er en by du kommer til å huske, en by du vil tilbake til. En plass som virkelig koker av liv i august, måneden for festivaler og arrangementer. Glem ikke å strolle gjennom gamlebyen på jakt etter skatter, eller gjennom de mer urbane områdene Cramond og Stockbridge.

Flyturen er nå en ting, men hvor skal du sove? Her har jeg plukket ut tre favoritter som alle gir deg god valuta for pengene.

Haymarket Hotel

Holder til ikke langt fra Haymarket, et lite stykke unna St. Mary’s domkirke. Haymarket Hotel er perfekt dersom du har tenkt deg på show til Usher Hall. Knappe fem minutter inn til sentrum.

Fine fasiliteter og god standard på rommene, og ellers et hotellpersonale som legger i en god innsats for å yte bra service. Pass dog på at du spesifiserer at du ønsker rom med vindu. Kan tilby både air condition, WiFi og kioskalternativer. Røykfritt.

Se flere bilder av rommene og priser

Principal Edinburgh

Holder til i en lekker bygning som raskt fyller deg med nostalgiske følelser, og tanker om gamle storhetstider. Lukseriøs følelse preger både rom og fellesarealer på Principal Edinburgh, og ellers kan du velge mellom alt fra rimeligere dobbeltrom til mer kostbare suiter.

Perfekt, sentral beliggenhet med kort gangavstand til gamlebyen og slottet. Like utenfor døren finner du gater som Princes Street, Rose Street og George Street.

Se flere bilder av rommene og priser

Ibis Edinburgh Centre South Bridge

Lokalisert i gamlebyen, like i nærheten av Royal Mile. Slottet ligger innenfor gangavstand, samme gjør et vell av muligheter innen uteliv, shopping og spennende museer. Hotellbaren på Ibis Edinburgh kan by på enkle serveringsmuligheter hele døgnet.

Ellers er rommene enkelt innredet, men fremstår rene og fine. Fornuftige priser og en hyggelig betjening. Alt i alt et godt alternativ, enten du er på jobbreise eller hyggetur.

Se flere bilder av rommene og priser

Les også: Her bør du sove i Dublin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *