• Meny
  • Meny

Dette er hotellene du burde bestille rom ved når du reiser til Brussel

Brussel vokser i stadig økende tempo når det kommer til å være en trendy destinasjon for weekendturer og ferier. Særlig kjent for sin sjokolade og brygging av øl, men også som senter for europeisk kultur, som har ført til kallenavnet “Europas nabolag” med nærmere 90 museer, moderne restauranter, sjelfulle barer og grunne lunger.

La ikke tanken på at den belgiske hovedstaden er sentrum for mye av byråkratiet i EU skremme deg, men se på byen som en storbymetropol som blomstrer til det fulle, med en vibe og energi du sjelden finner andre steder. Når det kommer til overnatting i Brussel så har vi plukket ut et par godbiter til deg – sentrale, prisfornuftige og med mange positive, norske tilbakemeldinger i bagasjen.

Metropole Hotel

Metropole Hotel er det eneste gjenværende hotellet i dagens Brussel med åpningsdato på 1800-tallet som fortsatt er i drift. Det startet som en suksessfull kafé, men har i dag ekspandert til et spektakulært luksushotell som nærmest er å regne som et landemerke i byen. Spekket med lukseriøse detaljer på både rom og fellesarealer med gull, glitter og glamour.

Ikke det mest moderne designet på rommene, men du føler at du deltar i en bit av historien uten at det ruinerer lommeboka fullstendig. Gode senger, godt isolert mot støy fra gata og gratis minibar. Flott frokost!

Se flere bilder av rommene og priser

Hotel BLOOM

Renovert i 2007 der nærmere 300 lovende gateartister fra ulike deler av Europa deltok med å sette sin personlige touch på vegger og utsmykninger. Hotel BLOOM holder til like ved den botaniske hagen, og byr på en litt annen opplevelse enn stivpyntede pikkoloer og kleskodeks.

Kom og gå som du ønsker, kjør en økt i treningsrommet og oppdater Facebooken gjennom deres inkluderte WiFi. Rene og romslige gjesterom med kjøleskap, gratis flaskevann, eget bad og moderne design.

Se flere bilder av rommene og priser

Radisson Blu Royal Hotel

Lokalisert 14 kilometer fra flyplassen ligger Radisson Blu Royal midt i hjertet av Brussel. Et rent og flott hotell med sin særegne fasade i Art Deco designet av Michel Jaspers. Prisbelønnet restaurant og kun tre minutters gange fra sentralstasjonen.

God frokost med varme og kalde retter, rene rom med behagelige detaljer i treverk og komfortable senger. Daglig rengjøring.

Se flere bilder av rommene og priser

Les også: Anbefalte hoteller i Dublin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *