• Meny
  • Meny

Spenstig tur til Dublin og Irland? Da bør du sjekke ut disse hotellene

Den irske hovedstaden holder stand som et av Europas mest populære reisemål, og fortsetter å tiltrekke seg en jevn strøm av besøkende fra hele verden. Byen er enkel å komme seg rundt i, og tilbyr en rekke aktiviteter der alle vil finne noe de liker enten det er severdigheter, shopping, teater, sightseeing, gode restauranter eller nattklubber.

Så er det da heller ingen ulempe at irene har rykte på seg for å være det mest joviale og trivelige folkeslaget i verden. Lite bygger vennskap som samtaler på en brun pub i Dublin, over et voksent glass med Guinness!

Når det gjelder overnatting i Irland skal vi hjelpe deg litt på vei. Her følger noen heite tips for hvor du burde sove. Felles for de alle er god romstandard, fin beliggenhet og flere positive tilbakemeldinger fra andre nordmenn.

The Westbury Hotel

Lokalisert like ved Grafton Street og Trinity College ligger Hotell Westbury, et sjarmerende sted i umiddelbar nærhet til designerbutikker, kafeer og Dublins fremste teatre og museer. Midt blant disse kulturelle perlene ligger dette glamorøse hotellet med fem stjerner og design med internasjonalt og irsk preg.

Første etasje huser en av Irlands fremste private kunstsamlinger, samt baren og kafeen kjent for sin ettermiddagste. Rommene er lyse og romslig innredet, fordelt over flere etasjer og selvfølgelig utstyrt med eget bad. Flere har også panoramautsikt over byen.

Se bilder av rommene og priser

The Westin Dublin

I samme høye klasse finner vi The Westin Dublin, også tildelt fem stjerner og med plassering midt i hjertet av Dublin. Vakker fasade fra 1800-tallet, med store rom og suiter utstyrt med “Heavenly Bed”, vanvittig behagelig dusj og karakteristisk, irsk innredning.

Kanskje det hotellet i Dublin med aller best beliggenhet, i tillegg til et utrolig serviceinnstilt personale. Du vil garantert ikke bli skuffet!

Se bilder av rommene og priser

Maldron Hotel & Leisure Club Cardiff Lane

Et firestjerners hotell med svært god utsikt over Bord Gais Energy Theatre, og nærhet til Croke Park og The Convention Centre Dublin. Maldron Cardiff Lane Hotell har flott beliggenhet, gratis WiFi, to barer og restaurant.

Ønsker du svette bort noen kalorier på hotellet kan dette gjøres i treningsrommet eller svømmebassenget. Her finnes også badstue, dampbad og skjønnhetsbehandlinger. Rommene er av enkel standard, men holder stand som fine og renslige.

Se bilder av rommene og priser

Les også: Anbefalte hoteller i Helsinki

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *