• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller i Warszawa – Velg disse hotellene

Alle som har fått gleden av å oppleve Polen i sin helhet kan nok enes om at den polske hovedstaden er annerledes. En opplevelse av ulike arkitektoniske epoker der deler av byen er dekket av moderne bygg med store glassflater og stål.

Med rimelige flypriser ligger alt til rette for at også du burde reise til Warszawa for å oppleve det yrende folkelivet og restaurant- og underholdningstilbudet som sies å være Polens beste. Men hvor skal du så sove etter en dag fullspekket med attraksjoner? Hvilke hoteller går for å være Warszawas mest populære? Her skal du få fire gode tips der valuta for pengene, komfort og beliggenhet teller mye.

Polonia Palace Hotel

Ikke langt fra sentralbanestasjonen ligger det historiske og flotte hotellet Polonia Palace Hotel i en neoklassisk og arkitektonisk perle av en bygning. Enkelte av rommene byr på egne balkonger, mens standarden for øvrig må sies å være veldig god. Nasjonal mat er å finne i restauranten, men du kan også velge mellom øvrig europeisk tradisjonsmat.

Hotellet tilbyr også sjåførtjeneste for fornuftige priser, ekstra kjekt for enkelhets skyld.

Se flere bilder av rommene og priser

Metropol Hotel i Warszawa

Med beliggenhet i sentrum finner vi Metropol Hotel knappe 15 minutters gåtur fra Kultur- og vitenskapspalasset i Warszawa. Innen rekkevidde ligger også Lazienki-parken og byens kjente universitet.

Komfort stod høyt i førersetet da arkitektene satte seg ned for å utforme hotellets detaljer. Gratis trådløst internett er selvfølgelig inkludert, likeså kan du finne tilgang på resepsjon, renseri og vask.

Rommene er ikke blant klassens største, men til gjengjeld får du gode priser og ren standard. Man skal jo uansett ikke bruke hele ferien på hotellrommet? Tidligere gjester skryter av at hotellets ansatte innehar en folkelig og god tone. Omtanke gjenspeiles også i frokosten.

Se flere bilder av rommene og priser

Platinum Residence

Fordelt på to høye bygninger ligger Platinum Recidence Hotell majestetisk plassert i sentrum ca to km fra vitenskapspalasset.

Store og fine rom, ypperlig både for single og par, såvel som familier med større plassbehov da flere har rommene har gode oppbevaringsmuligheter.

En norsk reisende skriver at rommende er overraskende billige, særlig når man tar hensyn til den gode standarden på rommene. Noe trekk for plasseringen, men gjesten gir til gjengjeld skryt for billig taxi i nærheten. Flatskjerm TV og WiFi på rommet.

Se flere bilder av rommene og priser

MDM Hotel City Centre

Sentralt lokalisert i bykjernen med utsikt over Plac Konstytucji gir MDM Hotell deg god valuta for pengene. Fem minutter fra nærmeste T-banestasjon og knappe 3 km fra gamlebyen.

Rommene innehar en stilig eldre stil og har ellers både god størrelse og et skrivebord dersom du ønsker å jobbe eller skrive litt på laptopen underveis. Under frokosten serveres det et godt utvalg av både varme og kalde retter.

Se flere bilder av rommene og priser

Ellers er det vel bare å ønske deg en god tur til Warszawa dersom du tar turen. Du vil ikke angre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *