• Meny
  • Meny

Hotellguide for Helsinki. Disse hotellene bør du virkelig vurdere

Helsinki utgjør en av Nord-Europas definitivt mest spennende havnebyer med dynamiske impulser og gjennom å være en by der du får følelsen av at lokalbefolkningen deltar på arrangementer og happenings fordi de genuint er interessert i å være med, snarere enn å være med for å bli sett. Byens attraksjoner og folkeliv er i stor grad sentrert rundt havneområdet, der du også kan være vitne til de gigantiske fergene som kommer og går med jevne mellomrom.

Men hvor skal du så sove godt og behagelig om nettene mens du opplever severdigheter som festningen Soumenlinna, Tuomiokirkko katedralen, Fiskemarkedet og Det Finske Nasjonalgalleriet? Vi har her samlet noen utmerkede alternativer slik at du hvert fall noe enklere kan bestemme deg når det gjelder overnatting i Helsinki.

Hotellene har ikke bare sentral beliggenhet, men også flott standard, fornuftige priser og horder av gode tilbakemeldinger fra tidligere besøkende nordmenn.

GLO Hotel Art

Prøv dette unike livsstilshotellet i Helsinkis designerdistrikt, lokalisert innenfor veggene av gammelt og svært vakkert slott. Holder til i hjertet av Helsinki, 700 meter fra den kommersielle kjernen. GLO Hotel Art ble totalrenovert i 2012 med store forandringer på rom, bar og restaurant.

Hotellets tre vinger gir deg 171 flotte rom der komfort virkelig er satt i høysetet gjennom luksussenger med elektronisk ryggregulering, laptopputer, mykt sengetøy og egne bad.

Se flere bilder av rom og priser

Radisson Blu Seaside Hotel

Et annet vel så gunstig alternativ er Radisson Blu Seaside fra den stadig kvalitetsbevisste hotellkjeden Radisson. Lokalisert i forretningsområdet av Helsinki, noe som gjør dette til et gunstig overnattingssted for både forretningsreisende, så vel som ferierende. Hotellet ligger plassert i det som tidligere var en meierifabrikk, noe du kan se av byggets arkitektoniske trekk.

Svært komfortable senger, god frokostbuffet, samt rene og pene rom med eget bad og internett levert både som WiFi og kabelbasert. Kun et par hundre meters gange dersom dere skal videre til havnen og ta turen med fergen til Tallinn.

Se flere bilder av rom og priser

Hotel Haven

Spesielt designet og utviklet med lukseriøse løsninger, som igjen har ført til en positiv bemerkelse som første hotell i Finlands kjede av små luksushoteller. Dette er stedet der du kaster av deg skoene og trår inn i en varm verden med eksklusiv komfort og service i ypperste klasse.

Hotel Haven tilbyr 77 rom der du igjen kan velge mellom kategoriene Komfort, Style og Luksus. Spaprodukter står klart på badet, samme gjør badekåpen i egyptisk bomull og lyd- og underholdningssystemet levert av Bang & Olufsen. Sengetøyet er ikke noe dårligere enn badekåpen, også dette laget av egyptisk bomull, plassert over en King Size seng med vanvittig god madrass.

Sentral beliggenhet og koselig vertskap, samt deilig mat i restauranten følger også med. Du trår absolutt ikke feil dersom du går for Hotel Haven om du planlegger spatur til Helsinki, eller ferie med samboeren.

Se flere bilder av rom og priser

Les også: Anbefalte hoteller i Riga

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *