• Meny
  • Meny

Disse hotellene bør du velge når du skal på reise til Vilnius i Litauen

Vakker og trolsk, og noen ganger en smule bisarr – velkommen til Vilnius, Litauens hovedstad som kan by på en gamleby med horder av sjarm og historie.

Med sine verneverdige ortodokse og katolske kirker som pryder Vilnius Skyline som en eske med elegant konfekt, er vi her vitne til Europas største barokke gamleby.

Merkelige barer gløder inne i middelalderske bueganger og mørke gårdsrom, men samtidig kan byen by på god infrastruktur og høyst moderne løsninger. La oss ta en titt på hvilke hoteller du burde sjekke ut, der du er garantert valuta for pengene med god romstandard, moderate priser og sentral beliggenhet.

Vilnius er en perfekt destinasjon for kortere turer, og med Øst-Europas lave prisnivå så ligger alt til rette for en koselig weekendtur.

Radisson Blu Astorija Hotel

Med svært ideel plassering og spekket med sjarm vil du finne Radisson Blu Astorija i sentrum av gamlebyen, midt i Vilnius. Historisk appell, moderne komfort og oppdatert med nytt og klassisk design til tross for historien som strekker seg tilbake til byggedato i 1901.

Totalt 119 gjesterom med stor og inkludert frokostbuffet, samt gratis høyhastighets WiFi. Hotellets brasserie byr på fransk mat, mens cocktails kan nytes i baren og deres uteservering. Innendørs svømmebasseng, dampbadstu og treningssenter.

Se flere bilder og priser på rom

Imperial Hotell & Restaurant

I likhet med førstnevnte hotell holder også Imperial Hotell & Restaurant til i gamlebyen, i en bygning fra 1500-tallet. I nærheten vil du finne attraksjoner som rådhuset, Morgengryets port og Den hellige ånds kirke. Fottur opp til Gediminas Tower er å anbefale dersom du ønsker en utrolig utsikt over byen.

Deres prisvinnende kjøkkensjef Aldona Geciene står for hotellets restaurant der fersk sjømat og delikatesser rulles ut med stålkontroll og perfeksjon. Tilbyr også helsestudio, dampbad og boblebad. Rom med air condition, micro, badekåper, tøfler og eksklusive detaljer.

Vant også prisen for Travelers’ Choice hos det populære nettstedet TripAdvisor.

Se flere bilder og priser på rom

Radisson Blu Hotel Lietuva

Med sin 22 etasjer høye bygning kan du boltre deg med vidstrakt utsikt over byen, eller gå de 10 minuttene det tar å komme inn til gamlebyen.

Antall gjesterom på Radisson Blu Lietuva teller 291, og er innredet i en moderne og skandinavisk stil med lukseriøse fasiliteter med gratis WiFi. Hotellets restaurant byr på tradisjonsmat fra Litauen, i tillegg til internasjonale kjenninger.

For øvrig finner du også treningsrom og et enkelt velværesenter med spa, skjønnhetssalong og badstue. Drinker nytes i skybaren i hotellets øverste etasje til en spektakulær utsikt. Svært trivelig service og god kvalitet over hele linja fra romstandard til fellesområder. Anbefales!

Se flere bilder og priser på rom

Les også: Anbefalte hoteller i Tallinn

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *