• Meny
  • Meny

Tur til Tallinn? Da bør du sjekke ut disse hotellene

Du kan nesten forvente å støte på en karakter fra de mange eventyrverdener i det du vandrer gjennom Tallinns gamleby med sine slott fra 1200-tallet, bygget av barske riddere.

Brosteinsbelagte gater krøller seg i smug og håndtverkerne tilbyr sine hjemmesnekrede varer mens klassisk musikk spilles på de sjarmerende barer og brasserier i nærheten. Ta turen til Tallinn, en av Europas minste hovedsteder der modernitet møter tradisjoner.

La oss ta en titt på tre virkelig gode hoteller i Tallinn, alle med sentral beliggenhet, god standard, fornuftig pris og masse positive tilbakemeldinger fra tidligere gjester.

Sokus Hotel Viru

Sokus Hotel Viru tilbyr rene rom med gode senger, og svært fornuftig beliggenhet i forhold til gamlebyen der flere av byens mest spennende attraksjoner ligger. Shoppingmuligheter og havna i nær avstand, med direkte gåforbindelse til et av byens største kjøpesenter.

Byr ellers på treningsstudio, badstue og boblebad. Restaurant og bar finnes i de nedre etasjene. 516 gjesterom med air condition, safe, minibar og gratis WiFi. Massasje på rommet leveres på forespørsel.

Se flere bilder av rommene og priser

Park Inn by Radisson Meriton

Elegant, moderne og lokalisert midt i sentrum, like ved gamlebyen og parlamentet i Estland. Park Inn by Radisson Meriton kan tilby 465 moderne og smakfullt dekorerte gjesterom, i tillegg til suiter i flere størrelser. Forretningsreisende kan nyte godt av hotellets 14 konferanserom.

I første etasje vil du finne hotellets velværesenter, åpent alle dager og med badstue, steambad, treningsrom, saltbad, svømmebasseng og boblebad.

Se flere bilder av rommene og priser

Radisson Blu Hotel Olumpia

Du er garantert tilfredsstillelse om du går for Radisson Blu Hotel Olumpia. Litt stivere pris, men helt upåklagelig service, god og velfylt frokostbuffet og store rom. Etter en kort spasertur så er du inne i sentrum og gamlebyen, med alt du skulle trenge av offentlige transportalternativer.

Rommene er av god størrelse, med moderne standard og godt renhold. Familier kan enkelt få plassert en ekstra seng på rommet. Ønsker du holde kroppen fit under oppholdet så kan du pumpe jern i styrkerommet, eller ta noen runder i svømmebassenget etterfulgt av en runde i badstua.

Se flere bilder av rommene og priser

Les også: Anbefalte hoteller i Vilnius

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *