• Meny
  • Meny

Kjekke tips og triks for deg som er klar for en ferie i Los Angeles

Fra glamouren av Hollywoods røde løpere, til dramatiske fjellandskap og avslappende stillehavsstrender – Los Angeles kan forføre deg som ingen annen, men også by på en smule frustrasjon. Dette er byen som kan by på uttalige muligheter dersom du vet hvordan du skal navigere deg fra A til B i denne massive, kosmopolitiske byspredningen som sirkler seg rundt travle motorveier.

Den nest største byen i USA etter New York, og mest kjent som LA. Holder til langs Stillehavskysten i den sørlige delen av California med en 12 mil lang kystlinje som strekker seg fra Long Beach til Malibu. Byen har ikke noe virkelig sentrum, men snarere en salig blanding av små byer som er klæsjet sammen i en interessant smørje.

LA – en virkelig smeltedigel

Mens West Hollywood er å betrakte som et mekka for byens homofile med herskapshus og utrolige shoppingmuligheter, kan Hollywood by på filmhistorie med Walk of Fame, Paramount Studios og Oscarutdelingen. Forretningsområdet finner sted i Downtown LA, som også huser teatre, musikkscener og museer. Kystperlene Santa Monica og Venice Beach er stedet å dra om du ønsker vibes fra Baywatch, restauranter og muligheten til å dyppe tærne i Stillehavet etter å ha vandret langs de hete strendene.

Byen er virkelig et smeltepunkt der karrieremennesker på jakt etter penger og berømmelse er mikset sammen med helsefanatikere, latin-amerikanere og turister på jakt etter en innsprøytning av hele verdens underholdningssentrum. Som alle andre byer så vil du også finne noen ikke fullt så glamorøse sider, da eksempelvis byens uteliggere som er å finne i deler av Downtown, Venice Beach og Hollywood. Men alt i alt er the City of Angels et virkelig must. Vær utstyrt med et åpent sinn, sug til deg opplevelsene og du vil garantert ikke bli skuffet. Husk solkrem!

Så noen helt konkrete og kjappe reisetips til slutt:

– Prøv burgeren hos “In n Out Burger”. Helst i kombinasjon med fries og milkshake.
– Griffith Park Obervatory er et flott sted å dra for utsikt over byen.
– Noen av de beste strendene vil du finne i Orange County
– Benytt deg av subway’en fremfor bussene for å komme deg rundt.
– Besøk Farmers Market: Flott kombo av billige spisesteder og kjendiser.

Les også: Severdigheter i Los Angeles – besøk disse

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *