• Meny
  • Meny

Reise til Moskva? Dette er hotellene du burde kikke nærmere på!

Moskva er virkelig en by forbeholdt de pompøse superlativene, med et stort antall milliardærer, dyre priser og en vitalitet du sjelden finner andre steder. Russlands hovedstad er et saftig utbrudd av kreativ energi, blandet med moderne kultur og gamle fabrikker som nå fungerer som kunstgallerier og nattklubber. Byens tilreisende gastronomer vil bli totalt forelsket i det store utvalget av sushibarer, og gastropuber, mens nattfuglene kan se frem til en dynamisk scene av eksklusive nattklubber godt mixet med underjordiske jazzbarer og bohemske kunstkafeer.

Moskva har alt, men hvor skal du sove? Nettopp her skal du sove! Vi har listet opp tre publikumsfavoritter som garantert leverer uten å koste flesk.

Hilton Moscow Leningradskaya

Som en herlig blanding av russisk barokk og ortodoks arkitektur står dette hotellet imponerende utenfor Moskvas Skyline som en del av et av de berømte Lenintårnene. Moderne hotellrom og suiter står klare for deg med trådløst internett og høy romstandard.

Oppvarmet innendørs svømmebasseng og treningsrom for deg som vil koble av etter en dag med attraksjoner. Klassisk restaurant med alt som trengs for å tilfredsstille kresne ganer.

Peter I Hotel

Holder til i sentrum av Moskva, ikke langt unna Bolsjolteateret, Den røde plass, Gulagmuseet og flere av Moskvas øvrige og mest populære severdigheter. Særlig serviceinnstilte ansatte med gode engelskferdigheter. Fin frokost, rene rom og gode løsninger for reisende med barn som trenger ekstrasenger.

Innendørs svømmebasseng, treningsrom, frisør og vaskeritjenester. Daglig rengjøring og hotellrom innredet i klassisk stil.

Hotel National Luxury Moscow

En bit nasjonal historie ligger og lurer i veggene hos The National, som skiller seg ut fra Moskvas øvrige hoteller gjennom den historiske og kulturelle historien. Åpnet dørene for sine første gjester i 1903, og var i mange år mest rettet mot utenlandske og mektige gjester, samt høytstående statsansatte i den russiske staben.

Beliggenheten er upåklagelig, rett ved Kreml, Den Røde plass og Moskvas hovedgate. Vakre, klassiske detaljer på rommet, nesten på grensen til overdådig med forgylte detaljer, store luksussenger og vakre malerier.

Les også: Anbefalte hoteller i Wien

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *