• Meny
  • Meny

Weekendtur til Wien med kjæresten? Dette er hotellene du bør sjekke inn på

Det finnes flere gode grunner til å legge noen dager til Wien, den østerriske hovedstaden som fungerer som et krysningspunkt for Venezia, Praha og Budapest. For noen vil nok det faktum at byen er en av de viktige, gamle, historiske byene i Europa stå høyest, mens andre blir tiltrukket av det klassiske musikkmiljøet.

Andre igjen faller pladask for byens arkitektoniske stilarter, særlig inne Jugendstilen, i tillegg til tilbudene innen teater, kultur og tradisjonelle konditorier der Sachertorten trekkes frem som en av de kulinariske kjennemerkene. Sistnevnte en utsøkt kake med to lag sjokoladebunn med aprikossyltetøy i mellom. Dekkes med mørk sjokoladeglasur.

Men la oss ta en titt på hva du har å velge i når det gjelder overnatting i Wien. For ja, du ønsker selvfølgelig så mye for pengene som mulig, og gjerne et hotell med bra standard, rene rom, fornuftig pris og gode tilbakemeldinger fra andre. Vel, da bør du vurdere en av disse:

Hilton Vienna Danube Waterfront

Et utmerket hotell der du kan oppleve Wien med moderne komfort og beliggenhet like ved den kjente Donau-elven. Knappe 20 minutter fra flyplassen og like ved sentrum og T-banestoppet “Stadion”.

Hilton Vienna Danube Waterfront byr på treningsrom, badstue og boblebad, eller eventuelt en dukkert i svømmebassenget utenfor hotellet med utsikt over elven. Ved elvebredden finnes også serveringssteder der dere kan nyte en bedre biff med en flaske rødvin, eller lempe nedpå med en kald en.

Frokosten holder god standard med alt det du skulle kunne ønske deg. Bra størrelse på rommene, utstyrt med behagelige senger, fint bad og skrivebord.

Se flere bilder av rommene og priser

Hotel Nestroy

Hotel Nestroy er utstyrt med en vakker indre gårdsplass, formet av glass som sørger for masse lys og en avslappende vinterhage lokalisert under glasstak ser du finner lobbyen og rekreasjonsområdet.

Nærmeste T-banestasjon ligger bare tre minutter unna, busstasjon enda nærmere igjen. Litt unna selve bykjernen, men dette er igjen med på å begrense støynivået. Butikker og serveringsmuligheter like i nærheten.

God og moderne standard på rommene med gratis WiFi, skrivebord og air-condition.

Se flere bilder av rommene og priser

Fleming’s Hotel Wien-Westbahnhof

Holder til like ved handlegaten Mariahilferstrasse, i tillegg til Westbahnhof togstasjon, en av de viktigste togstasjonene i Østerrike. Fleming’s Hotel er både nytt og moderne, med vakre detaljer. Dusjen plassert i midten av rommet er dog ikke for den veldig sjenerte, men fungerer flott som en pirrende effekt for reisende par.

Daglig rengjøring, klimaanlegg, safe og inkludert frokost. Hotellet har ellers treningsrom, spa, restaurant og bar.

Se flere bilder av rommene og priser

Les også: Anbefalte hoteller i Moskva

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *