• Meny
  • Meny

Shoppingtips for reisende til Los Angeles – spar penger på designermote

Regel nummer én når du besøker Los Angeles – ha kredittkortene klare. Denne byen i det søndre California er et virkelig paradis for shoppingelskere med noe for enhver smak, alt fra festkjoler fra 1950-tallet til moderne designermøbler. Det jevne, gode været gjør LA til en fantastisk shoppingdestinasjon, hele året. Det skal du selvsagt utnytte ved å slappe av på en av kaféenes uteserveringer etter å ha gjort kupp i butikkene.

Spar penger på fine designerklær

Selv om helt nye kolleksjoner til verdenskjente designere kan være litt utenfor budsjettet ditt, så er det fortsatt mulige å gjøre kupp på populære designerklær ved å shoppe på designernes varehus. Shoppingscenen i LA har lagt tilrette for denne type shopping ved å opprette en rekke varehus, AdDress Boutique er en av dem. Her vil du finne lukseriøse vesker og sko fra Chanel og Prada, og generelt klær i utmerket standard til 20-50 % reduserte priser.

LA har selvfølgelig også noen virkelig utmerkede shoppinggater, Rodeo Drive er kanskje den mest kjente av de alle med designerbutikker som Chanel, Missoni og Louis Vuitton. Andre trendy butikker ligger lokalisert i Robertson Boulevard, herunder den fargerike forretningen Kitson. Vintageklær og lekre antikviteter skal du lete etter i LA Brea Avenue, blant mange kjent som den mest kunstneriske handlegaten i Los Angeles.

Legg av noen timer hos Farmers Market

Organisk mat er også svært trendy i LA, der kortreist mat står i høysetet. Nettopp derfor er de mange eksemplene på Bondens Marked så ufattelig populære. Hit drar man for fersk frukt, grønnsaker, bakervarer og smoothies. Dette er i praksis bønder som slår opp salgsboden og selger sine varer uten å ha en mellommann. Ikke bare vil du finne mat, men også underholdning, salg av lokale kunstverk og aktiviteter for barn.

Billig shopping i LA på budsjett

Selv om det å handle i Los Angeles på budsjett krever litt mer innsats, så føles det desto større når du faktisk finner en skatt av de sjeldne. Sjekk ut American Way om du er på utkikk etter gode rabatter da du eksempelvis vil få alle varer til halv pris på tirsdager, torsdager og søndager. Besøk gjerne også Det nasjonale rådet for jødiske kvinners butikker som har utrolig lave priser på vintageklær og brukte designerprodukter. Butikken Last Chance får levert varer fra designerbutikker i Melrose og Rodeo Drive, og kan følgelig tilby gode rabatter på flotte varer.

Les også: Reisetips for Los Angeles

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *