Vi starter med den første – store blåbær dekket med gresk yoghurt og satt i fryseren. En sikker vinner, levert av Instagrambrukeren Lucy Hale.
Frozen blueberries

Fremgangsmåten er så enkel som den er genial. Du trer blåbærene på en tannpirker, dypper herligheten i yoghurt og plaserer de så på et bakepapir. Legg de i fryseren i ca. 15 minutter og vips så har du en sunn og overraskende velsmakende kveldssnack. Vi fortsetter jakten på Instagram etter flere gode tips til snacks med frozen yoghurt.
Frosne og rosa prikker

Fremgangsmåten får å lage disse er nok enda enklere enn våre trekte blåbær. Alt du trenger å gjøre er å overføre yoghurten fra plastbegeret til en brødpose. Du kan også bruke en ziplock-pose, eller dra på med to brødposer for å hindre at posen sprekker. Klem ut luften, skjær av et hull i et av hjørnene. Skvis ut små dotter på et fat med bakepapir. Sett i fryseren i 30 minutter. Bon apetitt!
Frosne yoghurtpops

De ser delikate ut, og tar jammen ikke lang tid å lage! Du fyller yoghurten (gjerne ulike farger og smaker) i en kopp og setter hele saken i fryseren. Trekk ut koppene etter en halvtime for å plassere en ispinne i midten. La de så stå et par timer til i fryseren, før du kaster innpå. Er de vanskelige å løsne fra koppene så kan du dyppe koppen i varmt vann.
Bananbiter med yoghurtcover

Bland inn en god spiseskje med honning i den greske yoghurten. Biter av banan dyppes i yoghurt og legges på et fat med bakepapir. For variasjonens skyld kan du strø biter av nøtter over bitene, eller gi de et dryss med kanel eller kakao. Settes i fryseren i 30 minutter.





Skriv en kommentar