• Meny
  • Meny

Frisk start på dagen? Prøv en av disse fire aprikossmoothiene!

Intet galt med den klassiske smoothien med jordbær og banan, men her skal du få en spennende variant – aprikossmoothie i ulike variasjoner! Proppet med C-vitaminer og fiber som er særdeles gunstig for fordøyelsen og synet. Ferske aprikoser kan ligne litt på sin kjente fruktfetter, fersken, men er ikke like saftig, som du vil se ved smoothiens tykkere konsistens. La oss dure løs med fire Instagramfavoritter innen sunne smoothies med aprikoser og annen frukt.

Icy aprikossmoothie med basilikum

adashofplants / Instagram
adashofplants / Instagram

Laget av 2 ferske aprikoser, 1 fersken, 2 håndfuller basilikum, juicen av 1 lime og en halv liter med isbiter. Blendes sammen.

Trippel fruktsmoothie med banan, jordbær og aprikos

organicveggiemama / Instagram
organicveggiemama / Instagram

Ikke bare er den visuelt praktfull, men den har også et rikt smaksbilde proppet med antioksidanter og vitaminer. Første laget er laget av frosne bananbiter blendet med vann, det andre laget består av frosne jordbær blendet med restene fra lag nr 1. Det siste laget er en mix av tørkede aprikoser, banan og en dæsj med mandelmelk. Kokos som garnityr.

Friskhet med tørkede aprikoser og aprikossyltetøy

brusselsvegan / Instagram
brusselsvegan / Instagram

Denne friske herligheten lages av aprikossyltetøy, tørkede aprikoser, frosne bananbiter, vaniljeekstrakt, vann og og en halv energibar med aprikos- og mandelsmak.

Smoothie i solnedgang

bysaber / Instagram
bysaber / Instagram

Du skal ikke titte lenge på dette glasset før du forstår at den er proppet av godsaker. Den nedre og oransje delen er laget av mango, frosne jordbær, aprikoser og vann. Det øvre laget er en mix av tørkede aprikoser, banan, blåbær og en dæsj vann. Garnityret består av tørkede skiver av kokos, tørkede aprikoser og nøtter.

Les også: Oppskrift på hjemmelaget yoghurtsnacks

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *